Sanitair

U kunt u terecht voor het herstellen en plaatsen alle sanitair in uw woning. We installeren alle mogelijke toestellen en zorgen voor een perfecte plaatsing en aansluiting. Contacteer ons

Sanitair

De grote specialiteit van Renotim is het plaatsen en renoveren van sanitair. 

U kunt u terecht voor het herstellen en plaatsen alle sanitair in uw woning. We installeren alle mogelijke toestellen en zorgen voor een perfecte plaatsing en aansluiting.

Ook voor badkamerrenovaties bent u bij Renotim aan het goede adres. We zorgen dat uw badkamer en sanitair weer perfect beantwoordt aan uw wensen en behoeften. 

Voor het materiaal heeft u steeds de keuze uit diverse prijsklassen. Met onze professionele toestellen van topleveranciers, bent u zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

CENTRALE VERWARMING

Renotim plaatst ketels, leidingen en radiatoren voor centrale verwarming. 

We geven u technische advies wanneer u een nieuwe CV-brander koopt, zodat u zeker bent dat het vermogen is aangepast aan uw woning. Want het is belangrijk dat u op elk moment van het jaar de gewenste temperatuur heeft in elke kamer. 

Een centrale verwarming die precies voldoet aan uw verwachtingen is een must. En daar zorgt Renotim voor.  We bespreken samen met u wat u van uw leefcomfort verwacht en adviseren u dan in de keuze van ketels en radiatoren. Uiteraard houden we daarbij rekening met de stijl van uw interieur. 

Logo

Renotim is gespecialiseerd in badkamer- en wc renovatie. Alsook allerhande vloer- en tegelwerken in alle maten en vormen! Wij staan open voor ideeën en proberen voor elke klant iets unieks creëren.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0485 62 25 72
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 08:00 -18:00

Dennenlaan 12 - 2160 Wommelgem

Gratis offerte

Aarzel niet ons te contacteren. Renotim staat graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.