Gyproc

Een snelle en betaalbare oplossing Contacteer ons

Gyproc

Gyproc is een gemakkelijke, snelle en betaalbare oplossing voor wie tijdens verbouwingen extra muren wil plaatsen of wanden op een propere manier wil afwerken. De toepassingen voor gyproc zijn quasi eindeloos. Bovendien bestaat er voor elke toepassing een specifieke soort gyprocplaten.

Gyproc is zonder meer de meest betaalbare en meest efficiënte manier om bijvoorbeeld een zolderruimte om te toveren tot kamers, een  grote kamer in twee aparte ruimtes op te splitsen, een plafond te verlagen of een zolder te beslaan. 

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van onze diensten. Als u vragen heeft of een offerte wenst, kan u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Logo

Renotim is gespecialiseerd in badkamer- en wc renovatie. Alsook allerhande vloer- en tegelwerken in alle maten en vormen! Wij staan open voor ideeën en proberen voor elke klant iets unieks creëren.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0485 62 25 72
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 08:00 -18:00

Dennenlaan 12 - 2160 Wommelgem

Gratis offerte

Aarzel niet ons te contacteren. Renotim staat graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.