Wat doen wij?

Renotim staat graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat. Contacteer ons

Onze diensten

svg divider

Elke klus, elk project begint voor ons met uw wensen en noden. Wij luisteren naar uw plannen en ideeën en stellen oplossingen voor op uw maat en volgens uw budget.

Waarvoor u Renotim ook inschakelt: u bent zeker van de best mogelijke oplossing, aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl, en vakkundig uitgevoerd met enkel kwaliteitsmaterialen.

Advies bij uw renovatie

Hebt u renovatieplannen, maar bent u nog niet onmiddellijk van plan die uit te voeren? Ook dan kunt u bij Renotim terecht. Wij staan u graag bij met vakkundig advies en zoeken samen met u naar de oplossingen die het best passen bij uw wensen. 

Wanneer u uw plannen dan wilt realiseren, kan u onmiddellijk aan de slag. 

Image

U kunt u terecht voor het herstellen en plaatsen alle sanitair in uw woning. We installeren alle mogelijke toestellen en zorgen voor een perfecte plaatsing en aansluiting.

Image

Een vloer is het belangrijkste onderdeel van uw woning. Het is immers het fundament waarop u leeft, waarop uw meubels staan, waarop alles in uw dagelijkse leven gebeurt.

Image

Renotim legt uw terras en oprit met vakmanschap en aan een correcte prijs. Als het even kan, dan willen we natuurlijk graag een mooi afgewerkt zonneterras van topkwaliteit èn aan correcte prijs!

Image

Het plaatsen van gyprocwanden is natuurlijk maar de eerste stap in het renoveren of afwerken van uw interieur. Ook voor de afwerkingen van uw wanden kunt u bij Renotim terecht.

Image

Gyproc is een gemakkelijke, snelle en betaalbare oplossing voor wie tijdens verbouwingen extra muren wil plaatsen of wanden op een propere manier wil afwerken.

Image

Er komt heel wat kijken bij een renovatie. Een totaalrenovatie omvat immers een volledige renovatie van uw woning. Alles wordt vernieuwd of afgebroken en heropgebouwd.

Logo

Renotim is gespecialiseerd in badkamer- en wc renovatie. Alsook allerhande vloer- en tegelwerken in alle maten en vormen! Wij staan open voor ideeën en proberen voor elke klant iets unieks creëren.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0485 62 25 72
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 08:00 -18:00

Dennenlaan 12 - 2160 Wommelgem

Gratis offerte

Aarzel niet ons te contacteren. Renotim staat graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.