Totaalrenovatie

U kunt bij Renotim terecht met al uw vragen over totaalrenovatie, zodat u goed geïnformeerd aan deze grote onderneming begint. Contacteer ons

Totaalrenovatie

Er komt heel wat kijken bij een renovatie. Een totaalrenovatie omvat immers een volledige renovatie van uw woning. Alles wordt vernieuwd of afgebroken en heropgebouwd.

Door renovatiewerken aan Renotim toe te vertrouwen is het werk zeker netjes en degelijk gedaan.

Renotim neemt graag de planning en uitvoering van uw totaalrenovatie voor zijn rekening. U zegt wat uw wensen en verwachtingen en wij gaan aan de slag. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat te bekomen.

Renotim vernieuwt uw leidingen van elektriciteit, water en verwarming. Wij vernieuwen uw badkamer, muren en vloeren, sanitair, centrale verwarming... 

U kunt bij Renotim terecht met al uw vragen over totaalrenovatie, zodat u goed geïnformeerd aan deze grote onderneming begint.

Logo

Renotim is gespecialiseerd in badkamer- en wc renovatie. Alsook allerhande vloer- en tegelwerken in alle maten en vormen! Wij staan open voor ideeën en proberen voor elke klant iets unieks creëren.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0485 62 25 72
E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 08:00 -18:00

Dennenlaan 12 - 2160 Wommelgem

Gratis offerte

Aarzel niet ons te contacteren. Renotim staat graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.